Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cele 12 Rase de pe Pământ – 12 Races on Earth – curs – București, 21 ianuarie 2024

21 ianuarie @ 15:00 - 19:00 EET

Cursuri Modern Mystery School classes

Locația: va fi anunțată ulterior participanților.

Cele 12 rase de pe Planeta Pământ!

Dragă omule, poate că știi sau nu dar nu ești singura ființă care trăiește pe această Planetă.
Alături de tine sunt multe alte ființe precum zânele, elfii, spirite ale naturii și multe altele.

Acest curs este despre Cele 12 rase care trăiesc pe planetă alături de tine și despre modul în care poți comunica și trăi în armonie cu ele.

12 Rase pe Pământ este o clasă oferită de Modern Mystery School, care explorează cele 12 rase care există pe Pământ și cum acestea interacționează cu lumea noastră. Fiecare rasă are propriile sale caracteristici și capacități, care sunt adesea ascunse sau uitate în lumea modernă.

În această clasă, veți învăța despre toate cele 12 rase, inclusiv despre Atlantieni, Lemurieni, Vampirii Energetici și multe altele.

Veți învăța despre istoria acestor rase, despre capacitățile și donurile lor, despre modul în care acestea influențează lumea noastră și despre modul în care ne putem conecta cu aceste rase pentru a obține o mai bună înțelegere a lumii noastre.

Această clasă este potrivită pentru toți cei care sunt interesați de istorie, mistere și spiritualitate, precum și pentru cei care caută să își dezvolte abilitățile și cunoștințele spirituale. În timpul acestei clase, veți primi, de asemenea, inițieri și exerciții care vă vor ajuta să vă conectați cu aceste rase și să vă dezvoltați abilitățile spirituale.

Dacă sunteți interesat să învățați mai multe despre cele 12 rase și cum acestea influențează lumea noastră, vă invităm să vă înscrieți la această clasă fascinantă oferită de Modern Mystery School.

Investiție:
• 210 euro primele 10 locuri
225 euro de la 10 la 15

Număr maxim de participanți: 15.

Inscrieri:

– telefon +4077449991

Cursul se va ține în limba engleză cu posibilitate de traducere în limba romană (20€/zi)

Teacher- Eric Thomson

Supranumit leaderul leaderilor, Eric Thomson este unul dintre cei mai experimentați teacheri din Modern Mystery School și Ambasador al Third Order

El a adus învățături puternice de transformare pentru peste 1000 de oameni din Brazilia, Canada, Statele Unite și Israel.

Eric te ajută să deblochezi cheile pentru a te cunoaște pe tine însuți, astfel încât să poți elimina ceea ce te blochează de la dorințele tale și să devină adevăratul tău sine.

Unul dintre atuurile sale este acela de a fave învățăturile ezoterice foarte practice și aplicabile în lumea fizică.

A te ajuta să obții rezultate este prioritatea lui principală.

Este un privilegiu să îl avem la noi în România

Organizatori

Paul Gabor Iliescu
Roxana Ioana Gabor Iliescu

Loc de desfășurare

București
București, 023081 România + Hartă Google
Telefon
+40722449991
ro_RORomanian